Afdrukken

De Combat zeildoek wasinstallatie is een machine ontwikkeld en gebouwd voor het reinigen van zeildoeken welke in de tuinbouw gebruikt worden. De breedtemaat van de te reinigen zeildoeken kan variƫren tot een maximale breedte van 1,30 meter. De lengte van de zeildoeken is onbeperkt. De diameter van een rol zeildoek mag maximaal 0,45 meter bedragen.

Tijdens het wasproces worden de zeildoeken middels verschillende borstels gereinigd, de ergste plooien worden door het gebruik van spiraalborstels eruit gehaald en het zeildoek wordt recht opgerold. Een watercircuit voorzien van vlakstraal sproeiers ondersteund het reinigingsproces van de zeildoeken.

Middels de los bijgeleverde blindkappen kunnen de sproeiers welke zich buiten het zeildoek bevinden geblindeerd worden om zo water te besparen. De snelheid waarmee het zeildoek gereinigd wordt blijft constant om zo een optimaal resultaat te bereiken.

De machine is samengebouwd in een geheel uit RVS vervaardigd framewerk.
Optioneel is de wasinstallatie uit te rusten met een desinfecteer systeem, voor meer info: Desinfecteerinstallatie zeildoek.