Combat Autowasinstallaties, Machinebouw & Constructiewerk is een bedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is
in het ontwikkelen,bouwen en onderhouden van diverse soorten machines, machineonderdelen en constructiewerken. Door jarenlange ervaring is Combat uitgegroeid tot een bedrijf, dat in samenwerking met de klant, garant staat voor een passende oplossing.

Door eigen ontwikkeling kunnen wij machines, zowel constructief als elektrotechnisch, voor zeer uiteenlopende doeleinden ontwikkelen en bouwen. Verder bouwen wij ook besturingen op maat.  Er is kennis en ervaring aanwezig op het gebied van: PLC techniek incl. programmering, frequentieregelaars, relais techniek, sensoren en div. soorten metingen en regelingen.  Ook verzorgen wij aandrijvingen en bewegingen, roterend en liniaar. Deze kunnen zowel elektrisch, hydraulisch, als pneumatisch aangestuurd worden. Op deze manier kunnen wij u een compleet pakket aanbieden.

Al onze machines worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de laatste stand van de techniek. Dit houdt in dat de machine voldoet aan de van toepassing zijnde Europese Richtlijnen betreffende veiligheid en gezondheid. De machine wordt voorzien van de CE-markering.

Maar ook kleinere constructies, plaatwerk en/of losse onderdelen, uitgevoerd in roestvaststaal, aluminium of staal (indien gewenst  ook met oppervlakte behandeling), behoren tot onze mogelijkheden. Zoals ook het samenstellen van machinedelen, het installeren van machines/machine lijnen en service en onderhoud aan machine parken.

Misschien kunnen wij op het gebied van machinebouw, service en/of onderhoud iets voor u betekenen.

Bezoekadres:
Marinus Dammenweg 34
5928 PW Venlo
Industrienummer 6854
Tel.: 077-3824725
Fax: 077-3820633
K.v.K. Venlo 12028996

Correspondentie adres:
Mezenkampstraat 21
5922 VG Venlo