Panelen-wasinstallatie gebouwd voor het reinigen van de gedemonteerde achter en tussen panelen van douchecabines welke tijdens evenementen gebruikt worden.

De standaard afmetingen van deze panelen zijn respectievelijk 1950 x 2800 mm en 1000 x 1950 mm. Afwijkende maten in overleg mogelijk, de installatie kan toegepast worden voor bijna elk type paneel.

De installatie bestaat uit een transportband welke de panelen door de wastunnel transporteert. In de wastunnel bevinden zich vier wasborstels, elke borstel heeft een eigen aandrijving welke buiten de wastunnel gemonteerd zijn.

De gedemonteerde douchecabines bodems worden gereinigd met een hogedruk wasinstallatie. De afmetingen van deze bodems zijn 1070 x 1020 x 140 mm. De installatie bestaat uit een transportsysteem waaraan de bodem middels de bestaande gaten opgehangen wordt. De bodem wordt de wastunnel binnen gebracht waar deze met hogedruk schoon gespoten wordt.

Tijdens het wasproces van de eerste bodem kan een tweede bodem aan het transportsysteem opgehangen worden. Als de eerste bodem uit de wastunnel komt kan de tweede bodem de wastunnel in.

De eerste kan nu van het transportsysteem afgehaald worden en de volgende bodem kan opgehangen worden om te wassen enzovoorts. In de wastunnel bevinden zich twee hogedruk spuitleidingen.